абе хора имам едно питане...верно ли по някое време в епизодите Гаара и Наруто стават приятели и вече са си заедно като групичка и със Сакура..а по-нататък Сакура и Гаара почват да се харесват?Кажете ми наистина ли стават тия неща 6от аз още не съм стигнала до такива епизоди..
Posted:
Fri Aug 01, 2008 4:00 pm
punk_ninja1 wrote:
абе хора имам едно питане...верно ли по някое време в епизодите Гаара и Наруто стават приятели
До тук - вярно е. Ама бих те посъветвала в бъдеще питанията да си ги постваш в правилния раздел, в правилната тема ~ Или пък си запази любопитството за себе си и търпеливо изгледай всички епизоди.
И още един съвет - не се оставяй да те баламосват с каквито и да е истории за pairings в "Наруто". Такова нещо няма, особено що се отнася до главните герои. Асума и Куренай са друга история...
_________________ My life has silenced my lips...
My clan taught my hands to kill...
But you...
the copy ninja_kakashi
Posted:
Fri Dec 26, 2008 10:30 am
Прав си асума и Куренай са си друга история незнам дали сте гледали и шипуден (повечето от вас са го гледали) там Куренай става бременна от Асума и Шикамару решава да учи детето на Куренай и Асума,но преди Шикамару да разбере за бебето Асума умира от церемонията на Хидан
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum